foto

Kristina Klebe

  • nar. 18.6.1979 (41 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Two Witches
2020 I Am Fear
Irgendwo im Nirgendwo
Lucky
2019 Cruel Fixation (TV film)
Hellboy
2018 Slay Belles
2017 Das Joshua-Profil (TV film)
Police State
2016 Alleluia! The Devil's Carnival
Cizí minulost
Lovec démonů
The Last Heist
2015 Dementia
Tales of Halloween
2014 Free Fall
Kafkovo Doupě
Smrtící nymfa
2013 Bela Kiss: Prologue
Proxy
The Advocate
2012 Alter Egos
As Human as Animal
Desperate Endeavors
2011 6 Month Rule
Beg
Buffy the Vampire Slayer: Season 8 Motion Comic
Přehlídka děsu
2009 BreadCrumbs
La zona muerta
Peter and Vandy
Wild About Harry
2008 Public Interest
Vdaná snoubenka
2007 Halloween
2006 Opilí slávou
2004 Nesnáší mne
2003 Other Shoe, The

TV seriály

2019 Scream (TV seriál) - a.z.
Devil's Night (S03E02) - a.z.
2017 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Dokonalý plán (S14E14)
2016 Katie Fforde (TV seriál)
Čarodějné léto (E25)
Správná manželka (E23)
2015 Horrified (TV seriál)
2014 Stoupenci zla (TV seriál)
Svoboda (S02E11)
Učenlivý žák (S02E10)
Katie Fforde (TV seriál)
Druhá šance (E15)
Stále při tobě (E12)
2011 Scharfe Hunde (TV seriál)
2010 Kriminálka Miami (TV seriál)
Manžetový knoflíček (S08E16)
2009 Myšlenky zločince (TV seriál)
Napodobitel (S05E08)
2008 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Lunacy (S10E04)
2005 Zachraň mě (TV seriál)
Sensitivity (S02E05)
Harmony (S02E02)
Voicemail (S02E01)
Zákon a pořádek (TV seriál)
Ghosts (S16E03)
1997 St. Angela (TV seriál)

Dokumentární

2018 Wolfman's Got Nards

Režijní filmografie

Filmy

2012 As Human as Animal

Host

TV pořady

2013 Real Husbands of Hollywood (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky