foto

Pavel Šrom

  • nar. 30.5.1954 (65 let)
    Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Vesnice roku (studentský film)
2006 100 + 1 princezna (TV film)
Blues pro Pavla D. (divadelní záznam)
2001 Z pekla štěstí 2
1995 Malostranské humoresky
1991 Ten lokaj (TV film)

TV seriály

2015 Vraždy v kruhu (TV seriál)
Láska je černý kůň (E09)
2008 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Jsme sami (S03E64)
1993 Pomalé šípy (TV seriál)

Host

TV pořady

1999 Čtveráci (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace