foto

Pavel Šrom

  • nar. 30.5.1954 (63 let)
    Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Vesnice roku (studentský film)
2006 Blues pro Pavla D. (divadelní záznam)
100 + 1 princezna (TV film)
2001 Z pekla štěstí 2
1995 Malostranské humoresky
1991 Ten lokaj (TV film)

TV seriály

2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
1993 Pomalé šípy (TV seriál)

TV pořady

1999 Čtveráci (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace