foto

Amanda Ryan

  • nar. 10.10.1971 (47 let)
    Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Anti-Social
2013 L'Assenza
Milovat smrt
2007 Přijít a zazářit
2005 Red Mercury
2003 Real Men (TV film)
2001 Případy inspektora Lynleyho: Vysvobození (TV film)
2000 Best
Britannic (TV film)
1999 David Copperfield (TV film)
Mauvaise passe
Šimon Mág
1998 Královna Alžběta
1997 Metroland
The Woodlanders
1996 Jude
Kapitán Poldark (TV film)

TV seriály

2014 Suspects (TV seriál)
2011 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Divoká spravedlnost (S05E02)
2010 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Slídil (S12E06)
2007 Shameless (TV seriál)
Revelations (S04E08)
Terrorist Target (S04E07)
Dangerous Situation (S04E06)
další epizody (4)
2006 The Amazing Mrs Pritchard (TV seriál)
2003 M.I.T.: Murder Investigation Team (TV seriál)
Sága rodu Forsytů (TV seriál)
2002 Sága rodu Forsytů (TV seriál)
Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Nežádoucí (S07E01)
2000 Attachments (TV seriál)
1998 Supply & Demand (TV seriál)
1997 Nová dobrodružství Robina Hooda (TV seriál)
The Hunger (TV seriál)
1995 Kavanagh QC (TV seriál)
1994 Wycliffe (TV seriál)
1993 Micronots!, The (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace