foto

Zuzana Konečná

  • nar. 11.2.1985 (35 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Budiž světlo
2017 Zahradnictví: Dezertér
2016 Agáva
Učitelka
2014 Jak jsme hráli čáru
2002 Výlet

TV seriály

2019 Kriminálka 5.C (TV seriál)
2018 Hotel (TV seriál)
Štipni ma (E08)
Labyrint srdca (E07)
Leopold Mašlička (E06)
další epizody (8)
Semafor (TV seriál)
Psie kusy (E06)
Matka príroda (E05)
2017 1890 (TV seriál)
Víno a voda (E03)
Krev a mléko (E02)
Démon z Tiesňavy (E01)
2016 Za sklem (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
2013 Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)
2012 Mesto tieňov (TV seriál)
Veľký hráč (S02E03)
2009 Odsouzené (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)

Dokumentární

2019 Zrod divadla: Komúna (TV film)

Divadelní záznam

2017 Idiot (divadelní záznam)
2014 Gazdova krv (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky