foto

Zuzana Konečná

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Idiot (divadelní záznam)
2016 Agáva
Učitelka
2014 Gazdova krv (divadelní záznam)
Jak jsme hráli čáru
2002 Výlet

TV seriály

2017 1890 (TV seriál)
Víno a voda (E03)
Krv a mlieko (E02)
Démon z Tiesňavy (E01)
2016 Za sklem (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
2012 Mesto tieňov (TV seriál)
Veľký hráč (S02E03)
2009 Odsouzené (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)

Dokumentární

2013 Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace