foto

Marit Velle Kile

  • nar. 13.11.1978 (39 let)
    Ørsta, Norsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Svědek (TV film)
2005 The Girl in the Café (TV film)
2004 Záhadné zmizení v Istanbulu (TV film)
2002 Blade 2

TV seriály

2007 Outnumbered (TV seriál)
2004 NY-LON (TV seriál)
2003 Blue Murder (TV seriál)
Eustace Bros., The (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)

Dokumentární

2002 Blood Pact: The Making of 'Blade II', The

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace