Reklama

Reklama

Chris Massoglia

Chris Massoglia

nar. 29.03.1992 (32 let)
Minneapolis, Minnesota, USA

Biografie

Christopher Paul Massoglia se narodil 29. března 1992 v americkém městě Minneapolis, ve státě Minnesota. Jeho otec pracuje jako chiropraktik a matka je ženou v domácnosti. Má hned několik sourozenců - dva bratry a sestru. Rodiče jsou oddaní křesťané a republikáni, což Chrise do značné míry ovlivnilo v mnoha směrech, například v hudbě - vyrůstal jako fanoušek křesťanské popmusic.

Chris je také obdařen nadprůměrně vysokou inteligencí. Jeho matka ho sama podrobovala domácí výuce, a tak díky těmto dvěma věcem měl před spolužáky ve škole obrovský náskok. Zatímco ostatní brali učivo třetího ročníku, on byl již dávno na úrovni osmé třídy. Jeho zájmy a koníčky nejsou zrovna prosté – chodil na džiu-džitsu, hrál na klavír, tancoval hip-hop, učil se znakovou řeč a jezdil na koních. Ale jeho největší vášní jsou automobily. Líbilo by se mu být redaktorem motoristického magazínu, takže by měl možnost testovat nová auta před oficiálním uvedením na trh.

Svou kariéru začal jako spousta jiných mladých herců nevýraznými rolemi v televizních seriálech. V roce 2003 se rozhodl používat pseudonym "Chris Kelly" (někdy také "Chris J. Kelly"), ale později se dozvěděl, že tyto jména používá už někdo jiný, a tak od roku 2008 začal hrát jednoduše pod svým rodným příjmením. První hlavní roli ztvárnil v rodinném filmu A PLUMM SUMMER z roku 2007. Ovšem zatím největší šanci dostal jako upírův pomocník ve fantasy hororu se špetkou humoru CIRQUE DU FREAK: THE VAMPIRE’S ASSISTANT z roku 2009, kde si zahrál po boku hned několika hollywoodských hvězd a předvedl slušný herecký výkon - tudíž je jistě na dobré cestě ukázat se coby mladý a talentovaný herec i v dalších rolích.

-OverLord-

Herec

Reklama

Reklama