foto

Natalie Kent

  • nar. 16.10.1906
    West Derby, Liverpool, Anglie, Velká Británie
  • zem. 18.2.1979 (72 let)
    Camberwell, London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1973 After Loch Lomond (TV film)
Až přijde ten den
1968 A Midsummer Night's Dream
1963 Billy lhář
1959 The Night We Dropped a Clanger

TV seriály

1975 Angels (TV seriál)
Inspektor Regan (TV seriál)
Venturers, The (TV seriál)
1974 Bedtime Stories (TV seriál)
Within These Walls (TV seriál)
1973 Love Story (TV seriál)
Nobody Is Norman Wisdom (TV seriál)
Orson Welles' Great Mysteries (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)
Full House (TV seriál)
Nový Scotland Yard (TV seriál)
Scoop (TV seriál)
Spring and Autumn (TV seriál)
The Befrienders (TV seriál)
The Brothers (TV seriál)
1970 Menace (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 Paul Temple (TV seriál)
Softly Softly: Task Force (TV seriál)
1965 The Wednesday Thriller (TV seriál)
1964 Story Parade (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 Best of Friends (TV seriál)
Vlaštovky a Amazonky (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Drama 61-67 (TV seriál)
Harpers West One (TV seriál)
Jango (TV seriál)
The Pursuers (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Bootsie and Snudge (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
The Men from Room 13 (TV seriál)
1957 Huntingtower (TV seriál)
1956 Boyd Q.C. (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1954 The Vise (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky