foto

Kosťantyn Linartovyč

  • nar. 18.12.1951 (69 let)
    Ternuvate, Nikolaevskaya oblast, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Pekelna Choruhva, abo Kozacke Rizdvo
2015 Heťman
Zahublene misto
2013 Tini nezabutych predkiv
2005 Bratstvo (TV film)
1983 Večery na samotě u Dikanky (TV film)
1982 Bratři Gračovi

TV seriály

2018 Po zakonam vojennogo vremeni 2 (TV seriál)
Čuže žytťa (TV seriál)
2015 Za zakonamy vojennoho času (TV seriál)
2014 Ličnoje dělo (TV seriál)
2012 Brat za brata 2 (TV seriál)
Poroch i drob (TV seriál)
Podkidyš (E04)
2009 Pri zagadočnych obstojatělstvach (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky