foto

Alexis Georgoulis

  • nar. 6.10.1974 (45 let)
    Larisa, Řecko

Biografie

Alexis Georgoulis je v rodném Řecku velkou hvězdou. Vystudoval herectví na známé herecké škole Jasmine Drama School. Georgoulisův talent se projevil v televizním seriálu Kinoumeni Ammos, podílel se i na jeho scénáři. Pro divadla v Řecku režíroval několik divadelních her. Kromě toho je Georgoulis talentovaný bluesový kytarista a technický inženýr, který vystudoval technickou univerzitu v Aténách.

Zdroj: Bontonfilm

Herecká filmografie

Filmy

2018 Everything Is Wonderful
2015 Léto v Řecku (TV film)
Marionetes
2014 Of Light and Darkness
2009 Můj život v ruinách
2005 Liubi
2003 Oxygono
2002 Avrio tha 'nai arga
I fouska
Kourastika na skotono tous agapitikous sou
1999 Propatoriko amartima

TV seriály

2019 Durrellovi (TV seriál)
Epizoda 6 (S04E06)
Epizoda 5 (S04E05)
Epizoda 4 (S04E04)
další epizody (6)
2018 Durrellovi (TV seriál)
Epizoda 8 (S03E08)
Epizoda 7 (S03E07)
Epizoda 6 (S03E06)
další epizody (8)
Dengler (TV seriál)
Fremde Wasser (E04)
2017 Durrellovi (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (6)
2016 Durrellovi (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
2014 Eftyhias 22 (TV seriál)
2007 Enas minas kai kati (TV seriál)
2006 Oi istories tou astynomou Beka (TV seriál)
2004 Erastis ditikon proastion (TV seriál)
2003 Oneiro itan (TV seriál)
2001 Eisai to tairi mou (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Marionetes