foto

Valerij Lehin

  • nar. 1.4.1954 (65 let)
    Lvov, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Zahublene misto
2013 Tini nezabutych predkiv
2009 Krasnyj lotos
Zázrak
2007 Uroki obolščenija
Zdravstvujtě, Vam!
2005 Bratstvo (TV film)
1992 Dlja domašnoho ohnyšča (TV film)
V toj oblasti něbes
1987 Na svojej zemle

TV seriály

2019 Na schovávanou (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2018 Po zakonam vojennogo vremeni 2 (TV seriál)
2016 Vikno žytťa (TV seriál)
Vostok-Zapad (TV seriál)
Čjornyj cvetok (TV seriál)
2015 Pes (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
2014 Bomba (TV seriál)
2013 Svaty 6 (TV seriál)
2012 Anna German (TV seriál)
Ličnaja žizn sledovatělja Saveleva (TV seriál)
Poroch i drob (TV seriál)
Ženskij doktor (TV seriál)
2011 Ja těbja nikogda ně zabudu (TV seriál)
Jalta-45 (TV seriál)
Kostoprav (TV seriál)
2010 Brat za brata (TV seriál)
Jefrosinja (TV seriál)
Černé ovce (TV seriál)
2009 Ochota na Vervolfa (TV seriál)
Pri zagadočnych obstojatělstvach (TV seriál)
2007 Děvjať žizněj Nestora Machno (TV seriál)
Gorodskoj romans (TV seriál)
Likvidace (TV seriál)
Smerť špionam! (TV seriál)
2006 Situacija 202 (TV seriál)
Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Osobyje otnošenija (S03E70)
Zapretnyj plod (S03E47)
2005 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Koje-čto o kaktusach (S02E50)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky