foto

Jakub Wagner

  • nar. 13.10.1979 (39 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Vystudoval bakalářský stupeň katedry dokumentární tvorby na FAMU. Aktivně se věnuje režijní tvorbě. Natočil několik videoklipů, znělek a krátkých fi lmů. V roce 2004 byl do kin uveden jeho dokument o Janu Kaplickém s názvem Profi l. Jako herce ho objevil Jaroslav Fuit.

Zdroj: HBO

Režijní filmografie

Filmy

2010 Boris Vian - Psi, Touha a smrt (studentský film)
2007 Let me see your strip (studentský film)
2001 O kráse (studentský film)
1999 Kopanec (studentský film)

Dokumentární

2016 RINO - Příběh špióna
2014 Rodinné záležitosti / něco z videodeníků (studentský film)
2012 Váňa
2011 Povídky malostranské po 130 letech
2010 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Elišky Kaplicky (S06E03)
2004 Profil - Jan Kaplický
2002 Můj děda 2002... (studentský film)
O paměti (studentský film)
2001 Portrét umělce v jinošských letech (studentský film)

Herecká filmografie

Filmy

2009 Dvojka
2006 Radio Kebrle (studentský film)
2003 Světlu vstříc (studentský film)

TV seriály

2006 Letiště (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2016 RINO - Příběh špióna
2012 Váňa
2004 Profil - Jan Kaplický
2002 Můj děda 2002... (studentský film)

Producentská filmografie

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2017 Absence reciprocity zranitelnosti, ztrát i rizik (studentský film)
2001 Amumraj (studentský film)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace