foto

Jana Kolesárová

  • nar. 15.2.1976 (41 let)
    Košice, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Jana Kolesárová se narodila a vyrůstala na Slovensku. Začala hrát ve čtrnácti letech na konzervatoři divadlo. Po střední škole byla přijata na prestižní univerzitu múzických umění v Bratislavě, kde získala doktorát v oboru divadla. Během této doby, hrála v mnoha inscenacích, z nichž některé byly v Národním divadle v Bratislavě. A jsou to: Višňový sad, Cyrano de Bergerac, Woyzeck, Plešatý soprán, Hamlet, Play It Again Sam, Buržoazie, stejně jako mnoho dalších.

Pracovala také v mnoha televizních filmech a dělala dabing v Evropě. Přestěhovala se do Spojených států před pěti lety, pracovala v divadle, filmu a televizi. Její poslední divadelní role v No Exit, kde hrála Estelle, měla úžasná hodnocení a dostala se do první desítky nejlepších her ​​v Los Angeles.

V posledních dvou letech je již Jana Kolesárová zpět v Evropě, pracovala na několika televizních filmech a televizních pořadech. V neposlední řadě přišla do našeho povědomí jako ex DR. LUDSKÉHO.

Radka "Synoveja" Žůrková

Herecká filmografie

Filmy

2016 Jak se zbavit nevěsty
Manžel na hodinu
Project Broken Rose
2015 Burácení
2011 Cizinec a krásná paní (TV film)
2007 Blur
2005 Tajemný let
2003 Looking Glass, The
1999 Carův kurýr (TV film)
Rozum nadovšetko (TV film)
1998 Svetlo (TV film)
1997 Čaro múdrosti a lásky (TV film)
1996 Prášky na spanie (TV film)
Zázračná láska (TV film)

TV seriály

2017 Polda (TV seriál)
Láska na klíč (S02E07)
Školka života (S02E06)
Páté přikázání (S02E05)
další epizody (7)
Policie Modrava (TV seriál)
Sestřička (S02E05)
Až po uši (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
další epizody (10)
2016 Polda (TV seriál)
Hvězda nad Prahou (S01E08)
Alibi na míru (S01E07)
Fotbal nemá logiku (S01E06)
další epizody (8)
Rapl (TV seriál)
Tichá voda (S01E11)
2014 Až po uši (TV seriál)
Epizoda 13 (S01E13)
Epizoda 12 (S01E12)
Epizoda 11 (S01E11)
další epizody (13)
2013 Sanitka 2 (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2012 Dr. Dokonalý (TV seriál)
Horúca krv (TV seriál)
2011 Dr. Ludsky (TV seriál)
Hranice ovládání (E10)
Kráska a zvíře (E09)
Sterilní pravda (E08)
další epizody (10)
2009 Jak jsem přežil (TV seriál)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Nikdy neříkej nikdy (TV seriál)
2008 Obchod so šťastím (TV seriál)
Panelák (TV seriál)
1996 Konec velkých prázdnin (TV seriál)

TV pořady

2016 Tvoje tvář má známý hlas (TV pořad)
2010 Show Jana Krause (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace