foto

Alžbeta Bárthová-Pietorová

  • nar. 11.5.1938
    Tiszaderszs, Maďarsko
  • zem. 23.2.2004 (65 let)
    Bratislava, Slovensko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Posledný prázdninový príbeh (TV film)
Prvá noc pri mŕtvej (TV film)
Tanec lásky a smrti (TV film)
1991 Anorexia mentalis (TV film)
1990 Celý deň obchádzam panelák (TV film)
Konečná dolina (TV film)
Súboj (TV film)
1989 Montiho čardáš
Nádej má farbu belasú (TV film)
Reverend (TV film)
Ráno ako pes (TV film)
1988 Balada o mŕtvych očiach (TV film)
Exemplárny prípad (TV film)
Stupne poražených
Svet môj, mám ťa rád (TV film)
Tvár v rose (TV film)
1987 Dribling (TV film)
Harmónia podľa Vivaldiho (TV film)
Posledná hodina (TV film)
Smrť s fotografiou (TV film)
Starý priateľ (TV film)
Začiatok sezóny
Zákon rodu (TV film)
1986 Hriech (TV film)
Moliére (TV film)
Pro forma (TV film)
Ďakujem Vám za láskavosť (TV film)
Ľudmilka (TV film)
1985 Hlupákovo šťastie (TV film)
Mladší brat (TV film)
Návrat (TV film)
Plánka (TV film)
Tu musíš žiť (TV film)
Škriepnici (TV film)
1984 A keď som stretol lásku (TV film)
Cesta životom (TV film)
Decko v dome (TV film)
Dedova truhlica (TV film)
Dies irae (TV film)
Falešný princ
Kirchhoffov zákon (TV film)
Majka (TV film)
Múdry Maťko a blázni (TV film)
Najmocnejšia zbraň (TV film)
Návrat Jána Petru
Ukradnutý biely slon (TV film)
Čierny slnovrat (TV film)
1983 Drotár (TV film)
Dvojaký život doktora Šela (TV film)
Muž nie je žiadúci
Radosť žiť (TV film)
Rozprávkový kráľ (TV film)
Spevák (TV film)
Tomáš a Zuzana (TV film)
1982 Bite sa, pán Jedlinský! (TV film)
Doktor Bencúr (TV film)
Karenova žena (TV film)
Posledný svojho rodu (TV film)
Týždeň naopak (TV film)
1981 Bičianka z doliny (TV film)
Fénix
Hlúpa rozprávka (TV film)
Mojmír II. (TV film)
Pohľad do zrkadla (TV film)
Člny proti prúdu
1980 Hordubal
Hrdina na titulnú stranu (TV film)
Posledná v abecede (TV film)
Telegram (TV film)
Šuchot suchého lístia (TV film)
Živá voda
1979 Ako si Mišo biedu vyslúžil (TV film)
Choď a nelúč sa
Na vysokej skale: Múdry blázon (TV film)
Opis života, utrpenia a smrti M. L. Kinga (TV film)
Uzlíky nádeje (TV film)
1978 Sesternica Beta (TV film)
Strýčkov sen (TV film)
Stůl pro čtrnáct (TV film)
Zem (TV film)
Článok na prvú stranu (TV film)
1977 Advokátka
Príležitosť pre osamelého muža (TV film)
1976 Do posledného dychu
Jeden stříbrný
1975 Život na úteku
1973 Dolina
1971 Pozdná láska (TV film)
Vaňušinove deti (TV film)
1970 Patetická sonáta (TV film)
Slamený klobúk (divadelní záznam)
1969 Génius
Pravda je mŕtva (TV film)
Smrť Pavla Duchaja (TV film)
1968 Februárová noc (TV film)
Na dne (divadelní záznam)
Tři dcery
1967 Horiaci muž (TV film)
1966 Pušky pani Carrarovej (TV film)

TV seriály

1986 Alžbetin dvor (TV seriál)
Fatamorgána (E03)
1982 Rozprávky pätnástich sestier (TV seriál)
1981 Bocianie hniezdo (TV seriál)
Na baňu klopajú (TV seriál)
1975 Vivat Beňovský (TV seriál)
A strázsamester (E07)

TV pořady

1983 Smejeme sa storočiami (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace