foto

Sam Williams

  • zem. 21.2.2007
    Pretoria, Jihoafrická republika

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Burndown
Jak umírají muži
1988 Back to Freedom
Lovec lebek
Tusks
1985 Doly krále Šalamouna
Morenga (TV film)
1982 Safari 3000
1980 Flashpoint Africa (TV film)
1979 Poklad krále Šalamouna
Čas supů
1978 Otrokáři
1976 Albino
1974 Funeral for an Assassin
1964 Dingaka

TV seriály

1997 Legenda o skrytém městě (TV seriál)
1996 Rhodes (TV seriál)
1986 Shaka Zulu (TV seriál)
1978 Sam et Sally (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky