foto

Roland Samek

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Muzikál
1988 Rátanie havranov (TV film)
1987 Dribling (TV film)
Matej Bel z Očovej (TV film)
Sedmé nebe
1986 "...to si ty, Anna?" (TV film)
Jsi falešný hráč
1985 Obyčajný deň (TV film)
1984 Kura (TV film)
Návrat Jána Petru
1983 Ionov sen (TV film)
Saša (TV film)
Tomáš a Zuzana (TV film)
1982 Explózia (TV film)
Guľôčky
Valika (TV film)
Zločin a pokánie (TV film)
1979 Prerušená hra

TV seriály

1986 Chlap v dome (TV seriál)
Zachránca (E05)
Filmový režisér (E04)
Brigáda (E03)
další epizody (5)
1985 Sršne v úli (TV seriál)
Slávnosť (E07)
Kamaráti (E06)
Stará mama (E05)
další epizody (6)
1982 Rozprávky pätnástich sestier (TV seriál)

Divadelní záznam

1981 Mesiac na dedine (divadelní záznam)

Kameramanská filmografie

Dokumentární

1999 Vánoce Daniela Hůlky (koncert)

Hudební videoklipy

1999 Bára Basiková - Nebem letí (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky