foto

Catherine Jeppsson

  • nar. 9.1.1958 (63 let)
    Helsingborg, Skåne län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Než přijde zima
2007 Hata Göteborg
2006 Du & jag
2004 Zkurvených 14
1989 Un Amour de trop
1987 Jim och piraterna Blom
Sanning och konsekvens (TV film)
1986 Skånska mord - Yngsjömordet (TV film)
War Dog

TV seriály

2021 Tunna blå linjen (TV seriál)
Episode 5 (E05)
2020 Jakten på en mördare (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
1993 Polisen och domarmordet (TV seriál)
1988 Som man ropar (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky