foto

Viktor Horján

  • nar. 29.7.1975 (44 let)
    Komárno, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Love
2006 V tesnej blízkosti (studentský film)

TV seriály

2011 Hoď svišťom (TV seriál)
Lokal TV (TV seriál)
2008 Cestovka (TV seriál)
Priateľky (TV seriál)
2003 Útěk do Budína (TV seriál)

Divadelní záznam

2019 Láska a terpentín (divadelní záznam)
2015 Odvrátená strana mesiaca (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2017 Záhady tela (TV pořad)
2014 Souboj národů (TV pořad)
2013 Milujem Slovensko (TV pořad)
2012 Nikdo není dokonalý (TV pořad)
Slávik 2011 (TV pořad)
2011 Let‘s Silvester 2011 (TV pořad)
2009 Bez servítky (TV pořad)
Tajomstvo mojej kuchyne (TV pořad)