foto

Viktor Horján

  • nar. 29.7.1975 (43 let)
    Komárno, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Odvrátená strana mesiaca (divadelní záznam)
2011 Love
2006 V tesnej blízkosti (studentský film)

TV seriály

2011 Hoď svišťom (TV seriál)
Lokal TV (TV seriál)
2008 Priateľky (TV seriál)
2003 Útěk do Budína (TV seriál)

TV pořady

2017 Záhady tela (TV pořad)
2014 Souboj národů (TV pořad)
2013 Milujem Slovensko (TV pořad)
2012 Nikdo není dokonalý (TV pořad)
Slávik 2011 (TV pořad)
2011 Let‘s Silvester 2011 (TV pořad)
2009 Bez servítky (TV pořad)
Tajomstvo mojej kuchyne (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace