foto

Dáša Rúfusová-Mojžišová

  • nar. 28.3.1961 (59 let)
    Liptovský Mikuláš, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Hazard
Tajomstvo šťastia (TV film)
Zuzka Turanová (TV film)
1994 Duchovo nájomné (TV film)
Dvadsaťštyri hodín zo života istej ženy (TV film)
Psí život (TV film)
1993 Póza (TV film)
1992 Kamarád do deště II - Příběh z Brooklynu
Putá osudu (TV film)
1991 Mário, zapískaj...! (TV film)
Skús ma objať (TV film)
1990 Spomienka na Annu (TV film)
Vtáčia princezná (TV film)
1989 Básnikova posledná láska (TV film)
Prameň živej vody (TV film)
Prelúdiá (TV film)
Psia zima (TV film)
1988 Dunajské rozprávky (TV film)
Mesto Anatol (TV film)
Prvé hlásky lásky (TV film)
1987 Noc pred Kračúnom (TV film)
Zbojnícke fašiangy (TV film)
1986 Krajina s nábytkem
Poznám takú bylinku (TV film)
Príživník (TV film)
Starý priateľ (TV film)
Zina (TV film)
1985 Marka Nalezenka (TV film)
Mlynárka z Arcosu (TV film)
Plánka (TV film)
1984 Asanov kalym (TV film)
Majka (TV film)
1982 Malá pomoc od mojich priateľov (TV film)

TV seriály

2019 Záchranáři v akci (TV seriál)
2014 Ochránci (TV seriál)
2012 Búrlivé víno (TV seriál)
Mesto tieňov (TV seriál)
Sladká smrť (S02E08)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
1990 Čo trápi Tomáša (TV seriál)
Rozlúčka (E08)
Prázdniny (E07)
Zoznámenie (E06)
další epizody (8)
1986 Okná dokorán (TV seriál)
1982 Rozprávky pätnástich sestier (TV seriál)

Divadelní záznam

1988 Katarínka z Heilbronnu (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1985 Láskou sa mení každý tvor (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky