foto

Jeremy Strachan

  • nar. 1963
    Middlesex, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2014 Girl Power
2010 Wide Blue Yonder
2006 Bye Bye Harry!
2005 Dohazovač
2002 Případy inspektora Lynleyho: Vražda podle osnov (TV film)
1999 Trial by Fire (TV film)
1998 The Gift (TV film)

TV seriály

2020 Grantchester (TV seriál)
Epizoda 2 (S05E02)
Epizoda 1 (S05E01)
2019 Jamestown (TV seriál)
Epizoda 6 (S03E06)
Epizoda 5 (S03E05)
2018 Šťastlivec od Stana Lee (TV seriál)
The Zero Option (S03E03)
Run Rabbit Run (S03E02)
2017 The A Word (TV seriál)
Falling (S02E04)
Are We Still Here? (S02E03)
Get Away (S02E02)
další epizody (4)
2016 Hooten a Lady: Lovci pokladů (TV seriál)
Tři mušketýři (TV seriál)
Fool's Gold (S03E07)
2015 The Royals (TV seriál)
Is Not This Something More Than Fantasy? (S02E03)
In My Heart There Was a Kind of Fighting (S01E09)
Your Sovereignty of Reason (S01E07)
další epizody (5)
Ty, já a apokalypsa (TV seriál)
An Erotic Odyssey (E02)
Bez hranic (TV seriál)
Executioner (S03E06)
In Loco Parentis (S03E04)
2013 Atlantis (TV seriál)
Shameless (TV seriál)
Early Retirement (S11E12)
Crime and Punishment (S11E07)
Money In Mind (S11E03)
další epizody (4)
2012 Merlin (TV seriál)
Píseň smrti Uthera Pendragona (S05E03)
Shameless (TV seriál)
Who's The Mummy? (S10E04)
Rescue Me (S09E11)
Million Dollar Maguire (S09E10)
2011 Merlin (TV seriál)
Lancelot z Lacu (S04E09)
Tajemství (S04E07)
Nejtemnější hodina: část 2. (S04E02)
2010 Merlin (TV seriál)
Artušův nástup: část 1. (S03E12)
Fyrienův hrad (S03E07)
Slzy Uthera Pendragona (část 2.) (S03E02)
2009 Merlin (TV seriál)
Ohně Idirsholů (S02E12)
Hříchy otce (S02E08)
Budoucí královna (S02E02)
Podfukáři (TV seriál)
The Road Less Travelled (S05E06)
Politics (S05E05)
2008 Merlin (TV seriál)
Každý konec má začátek (S01E08)
Valiant (S01E02)
2007 Holby Blue (TV seriál)
Life on Mars (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)
Episode 3 (S02E03)
2005 Twisted Tales (TV seriál)
2003 Blue Murder (TV seriál)
2001 Beech Is Back (TV seriál)
The Glass (TV seriál)
Two Thousand Acres of Sky (TV seriál)
2000 Monarch of the Glen (TV seriál)
1999 Bad Girls (TV seriál)
Červený Bedrník (TV seriál)
1998 Invasion: Earth (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Ear Today... Gone Tomorrow (S07E12)
Confession (S07E11)
Smoke Wrings (S07E09)
další epizody (6)
1995 An Independent Man (TV seriál)
1994 Pie in the Sky (TV seriál)
1993 Body and Soul (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky