foto

Sergej Kolosov

  • nar. 27.12.1921
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz
  • zem. 11.2.2012 (90 let)
    Moskva, Rusko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1985 Dorogi Anny Firling
1983 Mať Marija
1980 Naznačenije (TV film)
1974 Pamatuj si své jméno!
1972 Sveaborg (TV film)
1967 Operacija Trest (TV film)
1966 Dušečka (TV film)
1961 Ukroščenije stroptivoj
1959 Soldatskoje serdce

TV seriály

1993 Raskol (TV seriál)
1963 Přivoláme na sebe palbu (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1961 Ukroščenije stroptivoj

TV seriály

1963 Přivoláme na sebe palbu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace