foto

Andreas Kiendl

  • nar. 31.12.1975 (44 let)
    Graz, Steiermark, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Bier Royal (TV film)
2017 Die Notlüge
Die Rosenheim-Cops: Der Schein trügt (TV film)
Místo činu: Virus (TV film)
2016 Mein Fleisch und Blut
To nás teda dostalo
2015 Am Ende des Sommers (TV film)
Liebling
Léto v Burgenlandu (TV film)
2013 Die Auslöschung (TV film)
2012 Kůň na balkóně
Nepohodlný svědek (TV film)
2011 Bez otce
Láska z hor (TV film)
Nečekaná láska (TV film)
2010 Molly & Mops - Das Leben ist kein Guglhupf (TV film)
Neúmyslný únos Elfriede Ott
Náhodný rukojmí
Seine Mutter und ich (TV film)
2008 In 3 Tagen bist du tot 2
Jaderná havárie: Den první (TV film)
Mutig in die neuen Zeiten - Alles anders (TV film)
2006 Kotsch
Slumming
Za tři dny umřeš
2005 Mein Mörder (TV film)
2004 Antares
Nacktschnecken

TV seriály

2019 Lena Lorenz (TV seriál)
Ein neuer Anfang (S05E01)
4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Schandgold (S08E08)
Schmachtfetzen (S08E07)
Kälteschlaf (S08E06)
další epizody (8)
2018 The Team (TV seriál)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
Země zločinu (TV seriál)
Grenzland (E12)
CopStories (TV seriál)
Herz...Schmerz (S03E04)
Schnell ermittelt (TV seriál)
Elena Ruggenberger (S06E02)
2017 Schnell ermittelt (TV seriál)
Viktor Urbach (S05E08)
2015 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Kehraus (S07E06)
Hilfeschrei (S07E05)
Himmelreich (S07E03)
další epizody (8)
Soko Vídeň (TV seriál)
Trauriger Sonntag (S10E09)
2014 Die Detektive (TV seriál)
Zimtschnecken forever (E04)
Země zločinu (TV seriál)
Štýrská krev (E02)
4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Sündenbock (S06E04)
Totgepflegt (S06E03)
Nachgeburt (S06E02)
další epizody (4)
2013 Janus (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
další epizody (7)
Paul Kemp – Alles kein Problem (TV seriál)
Kindeswohl (E11)
Die Bergretter (TV seriál)
Tödliches Vertrauen (S04E01)
2012 Lilly Schönauer (TV seriál)
Láska na druhý pohled (E12)
4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Schweißtreiben (S04E06)
2011 Schlawiner (TV seriál)
Gspusi (S01E12)
2010 Schnell ermittelt (TV seriál)
Nico Hartmann (S02E06)
2005 11er Haus (TV seriál)
1955-60: Manderlradio (E01)
4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Liebessumpf (S01E10)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)

Dokumentární

2007 Menschen & Mächte (TV seriál)
1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky