foto

Jack Turley

  • nar. 21.7.1927 (93 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1980 Dan August: The Jealousy Factor (TV film)
High Ice (TV film)
1977 Mravenčí teror
Peter Lundy and the Medicine Hat Stallion (TV film)
1974 Pray for the Wildcats (TV film)
Teror na 40. podlaží (TV film)
The Day the Earth Moved (TV film)
Větrná smršť (TV film)
1961 Gunfight in Black Horse Canyon (TV film)

TV seriály

1984 Santa Barbara (TV seriál)
1980 Secrets of Midland Heights (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
Salvage 1 (TV seriál)
1978 Vega$ (TV seriál)
1977 The Love Boat (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
Bronk (TV seriál)
Three for the Road (TV seriál)
1972 Search (TV seriál)
1971 Cade's County (TV seriál)
Cannon (TV seriál)
O'Hara, U.S. Treasury (TV seriál)
1970 Dan August (TV seriál)
Silent Force, The (TV seriál)
The Immortal (TV seriál)
1969 Medical Center (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
Lancer (TV seriál)
Land of the Giants (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
1967 Custer (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
The Survival School Affair (S04E10)
The Test Tube Killer Affair (S04E02)
1966 Blue Light (TV seriál)
Monroes, The (TV seriál)
T.H.E. Cat (TV seriál)
The Felony Squad (TV seriál)
The Rounders (TV seriál)
1965 I Spy (TV seriál)
Lost in Space (TV seriál)
Man Called Shenandoah, A (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Long, Hot Summer (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)
Temple Houston (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1960 Route 66 (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
1957 Tales of Wells Fargo (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

1968 Lancer (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky