foto

John Downer

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2004 Smečka (TV film)

TV seriály

1985 Galactic Garden, The (TV seriál)

Dokumentární

2019 Serengeti (TV seriál)
2017 Universum: Undercover unter Tieren (TV seriál)
Špionáž v divočině (TV seriál)
2015 Příběh malého tučňáka
Zvířecí mazlíčci - divokost v srdci (TV film)
2014 Delfíni očima špionážních kamer (TV seriál)
2013 Tučňáci - život z blízka (TV seriál)
2012 Winged Planet (TV film)
2011 Země z ptačí perspektivy (TV seriál)
2008 Tygr - špionáž v džungli (TV seriál)
2007 Putování pakoňů očima skrytých kamer (TV film)
2003 Sloni - špionáž ve stádu (TV film)
2002 Lvi - špionáž v brlohu (TV film)
Tajuplná příroda (TV seriál)
1991 Lifesense: Our Lives Through Animal Eyes (TV seriál)
1988 Supersense (TV seriál)

TV pořady

2012 Danger by Design (TV pořad)
1962 Animal Magic (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2017 Universum: Undercover unter Tieren (TV seriál)
2011 Země z ptačí perspektivy (TV seriál)
2007 Putování pakoňů očima skrytých kamer (TV film)

Producentská filmografie

Dokumentární

2015 Příběh malého tučňáka
2002 Tajuplná příroda (TV seriál)

Herecká filmografie

Dokumentární

2004 Way We Went Wild, The (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace