foto

Uli Steigberg

  • nar. 8.2.1923
    Bad Tölz, Bayern, Německá říše
  • zem. 1.9.1987 (64 let)
    München, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 Seitenstechen
1983 Magdalena (TV film)
1981 Lázeňská sezona v dívčích kalhotách
Trokadero
1979 The Lady Vanishes
1977 Die Jugendstreiche des Knaben Karl
1976 Das Brot des Bäckers
1975 Berlinger
Schulmädchen-Report 9: Reifeprüfung vor dem Abitur
1974 Wenn die prallen Möpse hüpfen
1973 Das Familienfest (TV film)
Schloß Hubertus
Schulmädchen-Report 6: Was Eltern gern vertuschen möchten
1972 Schulmädchen-Report 3: Was Eltern nicht mal ahnen
1971 Hausfrauen-Report 2
Mache alles mit
Schüler-Report
1970 Deep End
Josefína Mutzenbacher
Komm nach Wien, ich zeig dir was!
1967 Der Röhm-Putsch (TV film)
Kriminalistické muzeum - Bedna (TV film)
Kurzer Prozeß (TV film)
1965 Banditen vom Rio Grande, Die
1962 Er kann's nicht lassen
Verrückt und zugenäht
1960 Gauner und der liebe Gott, Der
Hamlet, Prinz von Dänemark (TV film)
1959 Heiße Ware
1958 Bernauerin, Die (TV film)
1957 Die Prinzessin von St. Wolfgang
Jägerblut
Wetterleuchten um Maria
1956 Die Fischerin vom Bodensee
1955 Der Fischer vom Heiligensee
Der Frontgockel
1953 Der unsterbliche Lump
Junges Herz voll Liebe
Mühle im Schwarzwäldertal, Die
Nacht ohne Moral, Die
1952 Heimatglocken
1951 Decision Before Dawn
Die Martinsklause

TV seriály

1983 Monaco Franze - Der ewige Stenz (TV seriál)
1982 Meister Eder und sein Pumuckl (TV seriál)
1979 Achtung Kunstdiebe (TV seriál)
Der Ganz normale Wahnsinn (TV seriál)
1978 Místo činu (TV seriál)
Schlußverkauf (S01E88)
1977 Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
Starej (TV seriál)
1975 Místo činu (TV seriál)
Als gestohlen gemeldet (S01E48)
1974 Derrick (TV seriál)
Münchner Geschichten (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
3:0 für Veigl (S01E40)
1972 Okay S.I.R. (TV seriál)
1970 Merkwürdige Geschichten (TV seriál)
1969 Gestern gelesen (TV seriál)
Königlich Bayerisches Amtsgericht (TV seriál)
1968 Der Staudamm (TV seriál)
1967 Von Null Uhr Eins bis Mitternacht - Der abenteuerliche Urlaub des Mark Lissen (TV seriál)
1966 Pater Brown (TV seriál)
1965 Alarm in den Bergen (TV seriál)
Die seltsamen Methoden des Franz Josef Wanninger (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)
Die fünfte Kolonne (TV seriál)
Kommissar Freytag (TV seriál)
1962 Hauptgewinn: 6 (TV seriál)
1961 Funkstreife Isar 12 (TV seriál)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky