foto

Domenick Lombardozzi

  • nar. 25.3.1976 (42 let)
    Bronx, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Mrazivá pomsta
The Irishman
2018 Frank and Ava
2015 Most špiónů
The Wannabe
2014 God's Pocket
The Gambler
2013 Mafiánovi
Pokrevní pouto
2010 Life's a Beach
Poznáš, až to přijde?
2009 Veřejní nepřátelé
2008 Sympathetic Details
V utajení (TV film)
2006 Dokažte mi vinu
Miami Vice
Ve stínu pravdy
2005 Carlitova cesta: Zrození gangstera
2003 S.W.A.T. - Jednotka rychlého nasazení
2002 Love in the Time of Money
Telefonní budka
2001 61* (TV film)
Kate a Leopold
2000 Temná zákoutí
1999 Hra snů
Just One Time
Young Girl and the Monsoon, The
1998 Klub 54
Side Streets
1997 Kiss Me, Guido
1993 Příběh z Bronxu

TV seriály

2019 Ray Donovan (TV seriál)
Never Gonna Give You Up (S06E11)
2018 Magnum P.I. (TV seriál)
Die He Said (E08)
From the Head Down (E02)
I Saw the Sun Rise (E01)
Power (TV seriál)
A Friend of the Family (S05E08)
A Changed Man? (S05E06)
Ray Donovan (TV seriál)
Baby (S06E10)
Dream On (S06E09)
The 1-3-2 (S06E07)
další epizody (9)
2017 Doubt (TV seriál)
Pilot (E01)
MacGyver (TV seriál)
War Room + Ship (S02E10)
CD-ROM + Hoagie Foil (S02E09)
Sneaky Pete (TV seriál)
Safe (S01E02)
Vražedné Miami (TV seriál)
Blistering Heat & Brotherly Love (S02E22)
Amparo & The American Dream (S02E21)
Calliphoridae & Country Roads (S02E20)
další epizody (13)
2016 Vražedné Miami (TV seriál)
Half-Life & Havana Nights (S02E09)
Prosopagnosia & Parrotfish (S02E08)
Lidocaine and Long-Term Lust (S02E07)
další epizody (21)
2015 Daredevil (TV seriál)
Shadows in the Glass (S01E08)
Sneaky Pete (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Vražedné Miami (TV seriál)
Srdeční vada a umění (S01E10)
Návrháři a bakterie (S01E09)
Pronásledovaní a netvoři (S01E08)
další epizody (10)
Dobrá manželka (TV seriál)
Hail Mary (S06E11)
2014 The Michael J. Fox Show (TV seriál)
Party (E12)
Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Eldorádo (S05E08)
Ďábel, kterého znáš (S05E06)
Norský král (S05E05)
další epizody (5)
2013 Chicago Fire (TV seriál)
A Hell of a Ride (S01E24)
Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Blues na rozloučenou (S04E12)
White Horse Pike (S04E10)
Sňatky a povolenky k lovu (S04E09)
další epizody (8)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Smrtící pouto (S04E11)
2012 Lovci lebek (TV seriál)
Served Cold (S02E10)
Freakshow (S02E09)
SEALd Fate (S02E08)
další epizody (10)
2011 Lovci lebek (TV seriál)
Where in the World Is Carmen Vega (S01E13)
There Are Rules (S01E12)
Off the Beaten Path (S01E11)
další epizody (13)
2010 Znuděný k smrti (TV seriál)
V Gowanuském kanálu je kapavka (S02E03)
24 hodin (TV seriál)
Day 8: 6:00 p.m.-7:00 p.m. (S08E03)
2009 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Astoria Helen (S08E06)
2008 Vincentův svět (TV seriál)
Domovo vykoupení (S05E06)
The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Konec (S05E10)
Poslední vydání (S05E09)
Výroky pro tisk (S05E05)
další epizody (5)
2006 Vincentův svět (TV seriál)
Hoši a loutka (S03E04)
Vetřelec (S03E03)
The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Vysvědčení (S04E13)
Neboť každý, kdo má (S04E12)
Nový den (S04E11)
další epizody (13)
2005 Zákon a pořádek: Porota (TV seriál)
2004 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Úkol splněn (S03E12)
Reforma (S03E10)
Groteska (S03E09)
další epizody (11)
2003 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Přístav v bouři (S02E12)
Divoké sny (S02E11)
Varování před bouřkou (S02E10)
další epizody (10)
2002 Porota (TV seriál)
The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Rozsudek (S01E13)
Úklid (S01E12)
Hon (S01E11)
další epizody (12)
2001 Třetí hlídka (TV seriál)
Childhood Memories (S03E07)
2000 Beat, The (TV seriál)
Oz (TV seriál)
Obituaries (S04E02)
A Cock and Balls Story (S04E01)
1999 Právo a pořádek (TV seriál)
Ambitious (S09E21)
1993 Policie New York (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace