foto

Bridget Sienna

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Šarlotina pavučinka: Velké dobrodružství Wilbura
1997 Hlídači času
1994 Attack of the 5 Ft.2 Women (TV film)
1993 Roosters
1989 Táta
1988 Rain Man
1987 Holky z parkoviště
1984 Growing Pains
1981 Madame X (TV film)

TV seriály

2012 G.C.B. (TV seriál)
2010 Chirurgové (TV seriál)
Přetlak lidského těla (S07E08)
2005 Tak trochu mimo (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Dárci (S11E12)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Jikry vedoucí do pekel (S10E18)
2002 Life with Bonnie (TV seriál)
1995 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Silvestr (S04E09)
1994 Bláznovy fejetony (TV seriál)
Ellen (TV seriál)
1990 Kvítko (TV seriál)
1989 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
1987 Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
V televizním světle (S02E15)
1985 The Golden Girls (TV seriál)
1983 Automan (TV seriál)
1982 St. Elsewhere (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
1976 Koroner Quincy (TV seriál)
1975 The Jeffersons (TV seriál)

Host

TV pořady

1990 On the Television (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky