foto

Jekatěrina Vasiljeva

  • nar. 15.8.1945 (73 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Rubež
Serdce mira
2017 Dominika
2014 Ljogok na pomině
Ljubit - ně ljubit
Ťotuški
2013 Marafon
2012 Atomový Ivan
Mamy
2010 Alexandra (TV film)
Ivanov
2009 Kromov
Černý blesk
2007 Lera (TV film)
Otěc
2006 Žara
2003 Radosti a strasti malého lorda
2001 Prichodi na meňa posmotreť
1999 Kdo, když ne my
1993 Eta ženščina v okně...
Ka-ka-du
1992 Vše na čem záleží
1991 Bezumnaja Lori
Ciniki
Migranty
Poka grom ně grjanět
Sled dožďa
1989 Vizit damy (TV film)
1988 Shtany
1987 Akce
Kuvyrok čerez golovu
1986 Banket
God těljonka
Isključenija bez pravil (TV film)
Moy nezhno lyubimyy detektiv (TV film)
Znaju tolko ja
1984 Graždaně Vselennoj
Karty jsou rozdány
Osennij podarok fej
Ryžij, čestnyj, vljubljonnyj (TV film)
1983 Výrostci
1982 Čaroději (TV film)
1981 Dobrodružství Toma Sawyera a Huckleberryho Finna (TV film)
Drugi igrishch i zabav (TV film)
Prodannyj smech (TV film)
Rožďonnyje burej
Čto by ty vybral? (TV film)
Вакансия
1980 Pozdnije svidanija
Spasatěl
1979 Mužčiny i ženščiny
Posádka v ohrožení
Primite telegrammu v dolg
Proč jsi odešla?
S ljubimymi ně rasstavajtěs
1978 Obyčejný zázrak (TV film)
1976 20 dnů bez války
Klyuch bez prava peredachi
1975 Datla hlava nebolí
Krůček k lásce
Nejdražší zlato světa
Vzduchoplavec
1973 Eta vesjolaja planeta (TV film)
Ti, na něž rád vzpomínám
1972 Gorod na Kavkaze
1971 Bumbaraš (TV film)
Jegor Bulyčov i drugije
1970 Kak stať mužčinoj
Návrat svatého Lukáše
Vas vyzyvajet Tajmyr (TV film)
1969 Adam i Heva
Docela malá povídka
1967 Novinář
Spasitě utopajuščego
Vojna pod kryšami

TV seriály

2018 Petěrburgskij roman (TV seriál)
2015 Cvetok paporotnika (TV seriál)
Naparnicy (TV seriál)
2014 Učitělja (TV seriál)
2013 Berega mojej mečty (TV seriál)
Koroleva banditov (TV seriál)
Žiť dalše (TV seriál)
2012 Anna German (TV seriál)
2009 Anna Karenina (TV seriál)
Odnaždy budět ljubov (TV seriál)
Vasiljevskij ostrov (TV seriál)
2006 Sčasťje po receptu (TV seriál)
2004 Legenda o Tampuke (TV seriál)
2003 Kletka (TV seriál)
Učastok (TV seriál)
1998 Grafinja de Monsoro (TV seriál)
1996 Koroleva Margo (TV seriál)
1993 Koň bělyj (TV seriál)
1976 Žizň i směrť Ferdinanda Ljusa (TV seriál)
1974 Solomennaja šljapka (TV seriál)
1969 Kabačok '13 stuljev' (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace