foto

Reinhard Musik

  • nar. 1935
    Sachsen, Německá říše
  • zem. 5.8.2013
    Borgwedel, Schleswig-Holstein, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Tatort - Die Möwe (TV film)
1998 Tatort - Allein in der Falle (TV film)
1997 Die Rättin (TV film)
1996 Tatort - Der Entscheider (TV film)
1969 Der Vetter Basilio (TV film)
1968 Johannes durch den Wald - Die wahre Geschichte vom Räuberhauptmann Schinderhannes (TV film)
1964 Sechs Personen suchen einen Autor (TV film)

TV seriály

1981 Případ pro dva (TV seriál)
1979 Místo činu (TV seriál)
30 Liter Super (S01E98)
1972 Fußballtrainer Wulff (TV seriál)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky