foto

Taj Speights

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Butter
The Collector 3
2018 A Christmas Switch (TV film)
2017 Autorka smrti (TV film)
The 716th
Ve stínu slávy (TV film)
2013 Gabriels, The (TV film)

TV seriály

2019 Do temnoty (TV seriál)
Díkůvzdání (S02E02)
Hráči (TV seriál)
Players Only (S05E08)
Who Wants a Lollipop (S05E07)
Copernicursed (S05E03)
Chirurgové (TV seriál)
Good Shepherd (S15E21)
2017 Do You Want to See a Dead Body? (TV seriál)
Lady Dynamite (TV seriál)
Goof Around Gang (S02E03)
Huangovi v Americe (TV seriál)
Slide Effect (S04E09)
Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
No Regrets (S04E18)
What If... (S04E16)
2016 Dream Corp LLC (TV seriál)
Vlčí mládě (TV seriál)
Relics (S06E04)
Sundowning (S06E03)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Loď lásky (S14E04)
2015 Bella a buldoci (TV seriál)
2014 Bad Judge (TV seriál)
Jessie (TV seriál)
Acting with the Frenemy (S03E12)
Krumping and Crushing (S03E08)
2011 Jessie (TV seriál)
Creepy Connie Comes a Callin' (S01E07)
2009 Městečko Eastwick (TV seriál)
Tea and Psychopathy (E10)

Dokumentární

2018 Through the Eyes of Faith

Host

TV pořady

2012 Comedy Bang! Bang! (TV pořad)
2011 In the Flow with Affion Crockett (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky