foto

Malcolm Raeburn

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Dark Signal
2013 Cesta za snem
2010 Cesta ke korunovační třídě (TV film)
2005 Infestation
2004 In Denial of Murder (TV film)
May 33rd (TV film)
2002 Harold Shipman - Doktor Smrt (TV film)
1995 Hlavní podezřelý: Unesené dítě (TV film)
1994 Milner (TV film)
Pauline Calf's Wedding Video (TV film)
1993 Kde chybějí slova (TV film)
1991 Hlavní podezřelý: Cesta vzhůru (TV film)
1988 Sun Child (TV film)
1983 Lady's Maid's Bell, The (TV film)
1982 Harry's Game (TV film)

TV seriály

2012 Secrets and Words (TV seriál)
2010 Accused (TV seriál)
Frankie's Story (S01E02)
2005 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Rapsodie z Midsomeru (S08E08)
2004 Island at War (TV seriál)
Shameless (TV seriál)
2003 The Royal (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Umění žít (S06E01)
Šest v tom (TV seriál)
Epizoda 3 (S05E03)
2002 Sága rodu Forsytů (TV seriál)
2000 This Is Personal: The Hunt for the Yorkshire Ripper (TV seriál)
1997 Reckless (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
1995 Coogan's Run (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1991 Chimera (TV seriál)
1990 The Chief (TV seriál)
1989 The Paradise Club (TV seriál)
1988 Wipe Out (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
1984 Fairly Secret Army (TV seriál)
Muž bez domova (TV seriál)
Perla v koruně (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1981 Get Lost! (TV seriál)
Nanny (TV seriál)
Návrat na Brideshead (TV seriál)
Orphans of the Storm (E09)
Stay with Me Till Morning (TV seriál)
1980 Juliet Bravo (TV seriál)
1979 Thundercloud (TV seriál)
1978 Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1981 Gräset sjunger

Scenáristická filmografie

Filmy

1981 Gräset sjunger

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky