foto

Cathal Watters

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Dark Lies the Island
Finky
2018 Hodinový přítel
Rosie
2016 11th Hour
Pokušitel
Temná píseň
The Flag
2015 Divoká zahrada
Viva
2012 Hannah Cohen's Holy Communion

TV seriály

2021 Smother (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2020 Psychiatr (TV seriál)
Better Angels (S02E08)
Last Exit to Brooklyn (S02E07)
Memento Mori (S02E06)
další epizody (6)
2019 Headcases (TV seriál)
2018 Finding Joy (TV seriál)
Taken Down (TV seriál)
2017 Gangy z Birminghamu (TV seriál)
Společnost (S04E06)
Souboj (S04E05)
Nebezpečný (S04E04)
další epizody (6)

Dokumentární

2016 Strange Occurrences in a Small Irish Village
2014 One Million Dubliners

Režijní filmografie

Filmy

2007 Momentka

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky