foto

Jeff Sherriff

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2019 Burning Men
Dark Lies the Island
How to Fake a War
2013 In Fear
2004 Bella and the Boys (TV film)
2002 Bollywood Queen
Captain V (TV film)
Falling Apart (TV film)
2001 Redemption Road

TV seriály

2020 The First Team (TV seriál)
2019 Warren (TV seriál)
The Funeral (E06)
The Holiday (E05)
The Father Figure (E04)
další epizody (6)
2018 Damned (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (6)
2017 GameFace (TV seriál)
2016 Damned (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
2014 Trying Again (TV seriál)
2012 Páteční večeře (TV seriál)
Vánoce (S02E07)
Myš (S02E06)
Jogurty (S02E05)
další epizody (5)
Threesome (TV seriál)
I Don't (S02E07)
Dad (S02E06)
Future (S02E05)
další epizody (7)
Peep Show (TV seriál)
Kopcolezení II (S08E06)
Mark předsedou (S08E05)
Megamagor Andy (S08E04)
další epizody (6)
2011 Chickens (TV seriál)
Páteční večeře (TV seriál)
Rande (S01E06)
Mercedes (S01E05)
Šaty (S01E04)
další epizody (6)
Threesome (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
další epizody (7)
2010 Little Crackers (TV seriál)
Pete Versus Life (TV seriál)
Peep Show (TV seriál)
Silvestr (S07E06)
Šťastné a neveselé (S07E05)
Mezi světy (S07E04)
další epizody (6)
2009 Reggie Perrin (TV seriál)
School of Comedy (TV seriál)
Peep Show (TV seriál)
Das Boot (S06E06)
Mejdan (S06E05)
Zálety (S06E04)
další epizody (6)
2008 Peep Show (TV seriál)
Markovy ženy (S05E06)
Jeremyho manažerka (S05E05)
Jeremyho maminka (S05E04)
další epizody (6)
2007 Comedy Showcase (TV seriál)
Peter Serafinowicz Show, The (TV seriál)
Peep Show (TV seriál)
Svatba (S04E06)
Výlet (S04E05)
Hodinový manžel (S04E04)
další epizody (6)
2005 Peep Show (TV seriál)
Kopcolezení (S03E06)
Porotcování (S03E05)
Sestření (S03E04)
další epizody (6)
2004 Peep Show (TV seriál)
Svatba (S02E06)
Pánská jízda (S02E05)
Univerzitní výzva (S02E04)
další epizody (6)
2003 Peep Show (TV seriál)
Pohřeb (S01E06)
Práce snů (S01E05)
Mark má nového kamaráda (S01E04)
další epizody (6)

Dokumentární

2006 Mistři švindlu (TV seriál)
2000 Glenn Miller's Last Flight (TV film)

TV pořady

2004 Derren Brown - Seance (TV pořad)
Derren Brown: Magie a manipulace mysli (TV pořad)
2003 Derren Brown: Ruská ruleta (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky