foto

Hanna Burgwitz

  • nar. 18.5.1919
    Berlin, Berlin, Německá říše
  • zem. 14.4.2007 (87 let)
    Inzlingen, Baden-Württemberg, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Bis dass dein Tod uns scheidet (TV film)
Bloch - Silbergraue Augen (TV film)
1998 Blutiger Ernst (TV film)
1997 Nur für eine Nacht (TV film)
1983 Mondkräcker (TV film)
1978 Frau mit Verantwortung, Eine
1977 Zeit der Empfindsamkeit (TV film)
1975 Cigalon (TV film)
1973 Tatort - Tote brauchen keine Wohnung (TV film)
1970 O.K.
1969 Nachrichten aus der Provinz (TV film)
Tausendundeine Nacht
1968 Haus Herzenstod (TV film)
1967 Kriminalistické muzeum - Bedna (TV film)
Ostwind (TV film)
Stine (TV film)
1965 Yerma (TV film)
1962 Feuertreppe, Die (TV film)
1960 Ein Weihnachtslied in Prosa oder Eine Geistergeschichte zum Christfest (TV film)

TV seriály

2002 Bloch (TV seriál)
1998 Höllische Nachbarn (TV seriál)
Případy profesora Capellariho (TV seriál)
1992 Marienhof (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1976 Notsignale (TV seriál)
1974 Lokalseite unten links (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
Gestern gelesen (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)
Interpol (TV seriál)
Kommissar Freytag (TV seriál)
1962 Hauptgewinn: 6 (TV seriál)
1961 Unternehmen Kummerkasten (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Divadelní záznam

1967 Die Voruntersuchung (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky