foto

Gilles De Schryver

  • nar. 12.12.1984 (34 let)
    Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Cargo
2014 Halfweg
2011 Code 37
Hasta la vista!
2010 Paroles
Po turecku
2007 Ben X
Fal
Minulé léto

TV seriály

2019 Dvanáct (TV seriál)
2014 The Missing (TV seriál)
2012 De zonen van Van As (TV seriál)
2009 Kód 37 (TV seriál)
2008 Pohřešovaní (TV seriál)
2004 Aspe (TV seriál)
Witse (TV seriál)
1999 Flikken (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace