foto

Gilles De Schryver

  • nar. 12.12.1984 (36 let)
    Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 All of Us
Torpédo U235
2017 Cargo
2014 Halfweg
2011 Code 37
Hasta la vista!
2010 Paroles
Po turecku
2007 Ben X
Fal
Minulé léto
Ou quoi

TV seriály

2020 Albatros (TV seriál)
2019 Dvanáct (TV seriál)
Lutgard a Margot (E07)
Guy (E06)
Frie (E01)
2014 Nezvěstní (TV seriál)
2012 De zonen van Van As (TV seriál)
Kód 37 (TV seriál)
Preggo - deel 2 (S03E13)
Preggo - deel 1 (S03E12)
Natuurlijke drang (S03E11)
další epizody (13)
2011 Kód 37 (TV seriál)
De oase - deel 2 (S02E13)
De oase - deel 1 (S02E12)
Buren (S02E11)
další epizody (13)
2009 Kód 37 (TV seriál)
Wereld van glas II (S01E13)
Wereld van glas I (S01E12)
30-Love (S01E11)
další epizody (13)
2008 Pohřešovaní (TV seriál)
2004 Aspe (TV seriál)
Witse (TV seriál)
1999 Flikken (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2020 Stephanie

TV seriály

2021 Lockdown (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky