foto

Kateřina Karhánková

  • nar. 1988
    Praha, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2020 Mlsné medvědí příběhy
2019 Hurá na pohádky
Na lanýže!
2017 Hurá na borůvky!
Plody mraků (studentský film)
2014 Tonda a bacil (studentský film)
2013 Nový druh (studentský film)
2010 Držet krok (studentský film)
2009 Poštovní etuda (studentský film)

TV seriály

2016 Mlsné medvědí příběhy (TV seriál)

Kameramanská filmografie

Filmy

2017 Plody mraků (studentský film)
2013 Nový druh (studentský film)

Herecká filmografie

Filmy

2019 Na lanýže!

Host

TV pořady

1998 Sama doma (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky