foto

Kateřina Karhánková

  • nar. 1988
    Praha, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Hurá na borůvky!
Plody mraků (studentský film)
2015 Rosa & Dara a jejich velké prázdninové dobrodružství
2014 Tonda a bacil (studentský film)
2013 Nový druh (studentský film)

TV seriály

2016 Mlsné medvědí příběhy (TV seriál)
Rosa & Dara a jejich velká dobrodružství (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2017 Hurá na borůvky!
Plody mraků (studentský film)
2014 Tonda a bacil (studentský film)
2013 Nový druh (studentský film)
2010 Držet krok (studentský film)
2009 Poštovní etuda (studentský film)

TV seriály

2016 Mlsné medvědí příběhy (TV seriál)

Kameramanská filmografie

Filmy

2017 Plody mraků (studentský film)
2013 Nový druh (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace