foto

Jurgen Delnaet

  • nar. 1972
    Gent, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Liefhebberovi
2018 De Collega's 2.0
Nestřílejte!
2017 Het tweede gelaat
Tichá blata
2014 Booster
Halfweg
2011 Code 37
2009 The Over the Hill Band
2008 Moskva, Belgie

TV seriály

2020 Baantjer het Begin (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Cold Courage (TV seriál)
Puhdas iho (E01)
2018 Sthlm Rekviem (TV seriál)
Papperspojken: Del 1 (E05)
2016 Cordon (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (10)
2013 Na vlámských polích (TV seriál)
Safety First (TV seriál)
2012 Konec přehlídky (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Kód 37 (TV seriál)
De Nachtwacht - deel 2 (S03E02)
De Nachtwacht - deel 1 (S03E01)
2010 Dubbelleven (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky