foto

Klay Hall

  • nar. 11.9.1958 (59 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2013 Letadla
2009 Zvonilka a ztracený poklad

TV seriály

1998 Simpsonovi (TV seriál)
Rození líbači (S09E25)
1997 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
1993 Family Dog (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2013 Letadla

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace