foto

Michael Filipowich

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Radioflash
2017 American Exorcism
2016 Krvavé písky
Recovery
2008 Kód smrti
2006 Great Polar Bear Adventure, The (TV film)
2005 Hon na vraha (TV film)
2003 Syndrom (TV film)
2002 Milujte svého zabijáka
2001 Kdo je Cletis Tout?
1999 Mizernej charakter (TV film)
Poslední svědek (TV film)
1998 Shrink
1997 Joe Torre: Curveballs Along the Way (TV film)
Protitah
Vražedné ticho (TV film)
1996 Gangsteři v uniformách (TV film)

TV seriály

2020 Projekt Modrá kniha (TV seriál)
Zlomený šíp (S02E09)
Westworld (TV seriál)
Parce Domine (S03E01)
2019 Zelenáč (TV seriál)
Flesh and Blood (S01E10)
MINDHUNTER: Lovci myšlenek (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
2018 Přísaha (TV seriál)
Betrayal (S01E04)
2017 Doubt (TV seriál)
I'm In If You Are (E11)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Rychlý, tichý, smrtící (S03E17)
2016 Vražedné Miami (TV seriál)
Balistika a nejlepší kamarádi (S01E13)
2015 Policie Chicago (TV seriál)
Erin's Mom (S02E14)
Tým Škorpion (TV seriál)
Love Boat (S01E16)
2013 The Fosters (TV seriál)
Vigil (S01E09)
Clean (S01E08)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Radioaktivita (S06E10)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Plamenná píseň (S14E03)
2012 Lovci lebek (TV seriál)
Served Cold (S02E10)
Freakshow (S02E09)
Kriminálka New York (TV seriál)
The Real McCoy (S09E10)
2010 Ve službách FBI (TV seriál)
Nebezpečný dluh (S02E06)
24 hodin (TV seriál)
Day 8: 1:00 a.m.-2:00 a.m. (S08E10)
Day 8: 12:00 a.m.-1:00 a.m. (S08E09)
Day 8: 11:00 p.m.-12:00 a.m. (S08E08)
další epizody (6)
2009 V (TV seriál)
A Bright New Day (S01E03)
2007 Kriminálka Miami (TV seriál)
Záchranná pojistka (S05E23)
2005 Charlie Jade (TV seriál)
Ouroboros (E20)
Flesh (E19)
Bedtime Story (E18)
další epizody (20)
2003 Pohřešovaní (TV seriál)
Odysea 5 (TV seriál)
Follow the Leader (E16)
2000 Starhunter (TV seriál)
1999 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Soul Survivor (S04E04)
1998 Země: poslední konflikt (TV seriál)
If You Could Read My Mind (S01E15)
1997 Brutální Nikita (TV seriál)
Země: poslední konflikt (TV seriál)
Truth (S01E02)
Decision (S01E01)
Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Zakázaný sever/Reinkarnace (S01E14)
1996 Zvláštní efekty (TV seriál)
1993 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
1992 Věčný rytíř (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky