foto

Cameron Mitchell

  • nar. 4.11.1918
    Dallastown, Pennsylvania, USA
  • zem. 6.7.1994 (75 let)
    Pacific Palisades, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Other Side of the Wind
1995 Kletba Halloweenu
1993 Trapped Alive
1991 Terror in Beverly Hills
1990 Crossing the Line
Demon Cop
1989 Akční U.S.A.
Easy Kill
No Justice
Return to Justice
1988 Hollywoodský policajt
Kosmická vzpoura
Masakr v údolí oddechu
Mutant War
1987 Hateman
Krycí jméno: Pomsta
Offspring, The
Smrtelná kořist
Terror Night
Za cenu života
Zabíjet znamená přežít
1986 Low Blow
Messenger, The
Mission Kill
Vykradač hrobů
1985 Night Train to Terror
Prince Jack
1984 Go for the Gold
Killpoint
1983 Kenny Rogers as The Gambler: The Adventure Continues (TV film)
1982 Blood Link
Dixie Ray Hollywood Star
Můj oblíbený rok
Raw Force
Titillation
Žoldácké komando
1981 Frankenstein Island
Guns and the Fury, The
Perfect Woman, The (TV film)
Texas Lightning
1980 Captive
Cataclysm
OHMS (TV film)
The Last Reunion
Turnover Smith (TV film)
Wild Times (TV film)
Without Warning
1979 Demon, The
Hanging by a Thread (TV film)
Němý výkřik
Ostrov rybích mužů
Supersonic Man
The Hughes Mystery
1978 Bastard, The (TV film)
Enforcer from Death Row
Return to Fantasy Island (TV film)
Roj
Texas Detour
The Scalp Merchant (TV film)
The Toolbox Murders
1977 Haunts
The Hostage Heart (TV film)
Viva Knievel!
1976 Otrokáři
Quest, The (TV film)
Záplava (TV film)
1975 Detras de esa puerta
Swiss Family Robinson, The (TV film)
1974 Death in Space (TV film)
Girl on the Late, Late Show, The (TV film)
Hitchhike! (TV film)
Půlnoční muž
The Hanged Man (TV film)
Člen klanu
1973 Medusa
The Big Game
The Stranger (TV film)
1972 Buck a kazatel
Cutter (TV film)
Rookies, The (TV film)
Stand Up and Be Counted
The Delphi Bureau (TV film)
Černoch
1971 Killers, The
Reluctant Heroes, The (TV film)
Sabor de la venganza, El
Thief (TV film)
1970 The Andersonville Trial (TV film)
Výtržníci
1969 Nightmare in Wax
1968 Autopsia de un fantasma
1967 Hombre
La isla de la muerte
Masakr v Černém lese
1966 All'ombra delle aquile
Coltelli del vendicatore, I
Jízda v bouři
Tesoro de Makuba, El
1965 Minnesota Clay
1964 Einer Frisst den anderen
Poslední puška
Šest žen pro vraha
1963 Duca nero, Il
Dulcinea
1962 Giulio Cesare, il conquistatore delle Gallie
Normanni, I
1961 Invasori, Gli
L'ultimo dei Vikinghi
1960 Three Came to Kill
Unstoppable Man, The
1959 As the Sea Rages
Inside the Mafia
Mannen utan ansikte
Pier 5, Havana
1957 All Mine to Give
Monkey on My Back
No Down Payment
Tony hledá Tokio
1956 Carousel
Tension at Table Rock
1955 Bambusový dům
Doktorka ze Santa Fé
Miluj mě nebo mě opusť
Správní chlapi
The View from Pompey's Head
1954 Demetrius a gladiátoři
Desirée
Gorilla at Large
Hell and High Water
Zlato Apačů
1953 Jak si vzít milionáře
Muž na laně
Powder River
Roucho
1952 Japanese War Bride
Les Miserables
Okinawa
Pony Soldier
The Outcasts of Poker Flat
The Sellout
1951 Flight to Mars
Muž v sedle
Smrt obchodního cestujícícho
Smuggler's Gold
1948 Adventures of Gallant Bess
Command Decision
Homecoming
Leather Gloves
Tenth Avenue Angel
1947 Cass Timberlane
High Barbaree
The Mighty McGurk
1946 A Letter for Evie
1945 Byli obětováni
Hidden Eye, The
Last Installment, The
What Next, Corporal Hargrove?

TV seriály

1989 Zákon pouště (TV seriál)
1986 Dream West (TV seriál)
1985 To je vražda, napsala (TV seriál)
Vražda v jazzovém klubu (S01E13)
1983 Hardcastle a McCormick (TV seriál)
1978 Black Beauty (TV seriál)
Greatest Heroes of the Bible (TV seriál)
1977 Testimony of Two Men (TV seriál)
1976 How the West Was Won (TV seriál)
1975 Swiss Family Robinson (TV seriál)
1967 The High Chaparral (TV seriál)
1962 The Beachcomber (TV seriál)
1955 The 20th Century-Fox Hour (TV seriál)
1950 Stars Over Hollywood (TV seriál)

Dokumentární

2010 Video Nasties: Moral Panic, Censorship & Videotape - a.z.
1993 Working with Orson Welles
1989 Cult People - a.z.
1983 Terror on Tape
1975 Death: The Ultimate Mystery

TV pořady

1976 The Alan Hamel Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace