foto

Dorottya Udvaros

  • nar. 4.8.1954 (65 let)
    Budapešť, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Majd helyett MOST - A pillanat értéke
2016 Benzínka
2008 Eszter hagyatéka
Nyugalom
2007 Kire ütött ez a gyerek? (TV film)
2006 De kik azok a Lumnitzer nővérek?!
2005 Csaó, Bambínó! (TV film)
Kész cirkusz
2003 Maďarská krása
2001 Nexxt
1999 A Morel fiú
Visszatérés (Kicsi, de nagyon erös 2.)
1997 A miniszter félrelép
Világ legkisebb alapítványa, A
1996 Csajok
Sztracsatella
Érzékek iskolája
1995 Családi nyár (TV film)
1994 Jó éjt királyfi
1992 Na krásném modrém Dunaji
Velká poštovní loupež
1991 Schůzka s Venuší
1989 A hecc
Horoskop Ježíše Krista
Miss Arizona
Tihamér (TV film)
1988 Hétpróbások (TV film)
Kés van nálam (TV film)
Titánia, Titánia, avagy a dublörök éjszakája
1987 A varázsló álma (TV film)
Baltazárok (TV film)
Hajnali háztetők
Líbá, máma
Valčík na banánové slupce
1986 Képvadászok
Kérők (TV film)
Velká generace
Vigyázat, mélyföld! (TV film)
Üvegvár a Mississippin (TV film)
1985 Plukovník Redl
Robert és Robert
1984 Boszorkányszombat
Ty zatracený živote
1983 Elveszett illúziók
Hatásvadászok
Sértés
Viadukt
1982 Mirandolina (divadelní záznam)
Srdeční problémy
Sup
1981 Ripacsok
1980 Pénzt Marijának (TV film)
Tullivapaa avioliitto
1979 A király meztelen - Mesejáték felnőtteknek (TV film)
Zlosynové
1978 A Zebegényiek (TV film)
Mednyánszky (TV film)
1977 Pókfoci
1976 Rendörség (TV film)

TV seriály

2019 A mi kis falunk (TV seriál)
Az ellenjelölt (S04E05)
A zebra (S04E04)
A szobordöntés (S04E01)
další epizody (5)
2018 A mi kis falunk (TV seriál)
A verseny (S03E05)
Bolondok napja (S03E04)
A lőgyakorlat (S03E03)
další epizody (12)
2017 A mi kis falunk (TV seriál)
A riválisok (S01E08)
A körforgalom (S01E06)
A strand (S01E05)
další epizody (7)
2013 Smím tě políbit? (TV seriál)
Epizoda 13 (S02E13)
Epizoda 12 (S02E12)
Epizoda 11 (S02E11)
další epizody (12)
2001 Kávéház (TV seriál)
Oszkár ajándéka (E13)
A Király nem eladó! (E12)
Az első csók (E11)
další epizody (11)
1993 Glóbusz (TV seriál)
1985 Johann Sebastian Bach (TV seriál)
1982 Dániel (TV seriál)
1981 Petőfi (TV seriál)
Egy gondolat bánt engemet... (E05)
1974 Családi kör (TV seriál)

Host

TV pořady

2018 Thália Szilveszter (TV pořad)
1990 Balatoni szél (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky