foto

Susan Hampshire

  • nar. 12.5.1937 (82 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Another Mother's Son
2003 Perlivý kyanid (TV film)
1999 Nancherrow (TV film)
1998 Návrat domů (TV film)
1977 Bum!
1976 Story of David, The (TV film)
1973 Dr. Jekyll and Mr. Hyde (TV film)
Kamufláž (TV film)
Le Fils
No encontré rosas para mi madre
1972 Divočina patří lvům
Neither the Sea Nor the Sand
1971 Malpertuis
Time for Loving, A
1969 David Copperfield (TV film)
Na řvoucích strojích do Monte Carla
1967 The Violent Enemy
1966 Paris au mois d'août
Statečný princ donegalský
Znamení trojúhelníku
1964 Báječný život
Night Must Fall
The Three Lives of Thomasina
1961 Long Shadow, The
1960 During One Night
1959 Expresso Bongo
Nahoře a dole
1947 The Woman in the Hall

TV seriály

2016 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrt na výstavišti (S19E04)
2003 The Royal (TV seriál)
2000 Monarch of the Glen (TV seriál)
1997 Grand, The (TV seriál)
1992 Don't Tell Father (TV seriál)
1984 Leaving (TV seriál)
1982 The Barchester Chronicles (TV seriál)
1979 Dick Turpin (TV seriál)
1974 The Pallisers (TV seriál)
1973 Thriller (TV seriál)
1969 The First Churchills (TV seriál)
1967 Coronet Blue (TV seriál)
Sága rodu Forsytů (TV seriál)
Vanity Fair (TV seriál)
1966 The Time Tunnel (TV seriál)
1964 Danger Man (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1962 Andromeda Breakthrough, The (TV seriál)
Katy (TV seriál)
1961 Sir Francis Drake (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Television Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

2003 The 100 Greatest Musicals (TV film)

Host

TV pořady

1969 The David Frost Show (TV pořad)
1965 Jackanory (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace