foto

Peggy Rea

  • nar. 31.3.1921
    Los Angeles, California, USA
  • zem. 5.2.2011 (89 let)
    Toluca Lake, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Kansas (TV film)
Nothing But the Truth (TV film)
Ďábel v modrém
1993 A Walton Thanksgiving Reunion (TV film)
Made in America
1992 Pole lásky
1990 Anděl smrti (TV film)
1989 Cross of Fire (TV film)
V nepřátelském poli
Zlá půlnoc
1986 Hamburger... The Motion Picture
1980 Fun and Games (TV film)
1979 Cracker Factory, The (TV film)
1978 Bastard, The (TV film)
Dar lásky (TV film)
Kate Bliss and the Ticker Tape Kid (TV film)
Rainy Day, A
1976 Rtěnka
1975 Promise Him Anything (TV film)
Win, Place or Steal
1973 Blood Sport (TV film)
Hunter (TV film)
1972 The Night Stalker (TV film)
1971 Co je s Helenou?
Odvykací kůra
1969 Strom poznání
1967 Údolí panenek
1966 Walk Don't Run
1965 Podivné manželství
1964 7 Faces of Dr. Lao
Looking for Love

TV seriály

1997 Migo (TV seriál)
1994 Grace v jednom kole (TV seriál)
With This Ring (S01E12)
1993 Grace v jednom kole (TV seriál)
Grace Undergraduate (S01E03)
1992 Krok za krokem (TV seriál)
Soutěž krásy (S01E22)
Narozeniny (S01E21)
Dědova snoubenka (S01E20)
další epizody (9)
1991 Krok za krokem (TV seriál)
Moderní doba (S01E13)
Nové auto (S01E12)
Záznamník (S01E10)
další epizody (11)
1988 Příšery (TV seriál)
1987 Mathnet (TV seriál)
1986 MacGyver (TV seriál)
Pokaždé, když se usměje (S01E16)
1985 The Golden Girls (TV seriál)
1980 Sanford (TV seriál)
1979 The Dukes of Hazzard (TV seriál)
1978 Flying High (TV seriál)
The Paper Chase (TV seriál)
1977 Busting Loose (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Bronk (TV seriál)
Ellery Queen (TV seriál)
One Day at a Time (TV seriál)
1973 The Magician (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
Maude (TV seriál)
1971 All in the Family (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1970 The Immortal (TV seriál)
The Odd Couple (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
Medical Center (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
It Takes a Thief (TV seriál)
The Doris Day Show (TV seriál)
The Good Guys (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1966 Family Affair (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
Run Buddy Run (TV seriál)
1965 Gidget (TV seriál)
The Long, Hot Summer (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
Channing (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
The Patty Duke Show (TV seriál)
1962 The Eleventh Hour (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Hazel (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
1951 I Love Lucy (TV seriál)

TV pořady

1976 Family Feud (TV pořad)
1951 The Red Skelton Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace