foto

Anthony Green

  • nar. 4.4.1970 (48 let)
    Blackburn, hrabství Lancashire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Sowing Seeds
2008 Děti Anakondy (TV film)
2006 Černovous (TV film)
2002 Agent bez minulosti
Honeytrap, The
1999 Červený Bedrník: Královské výkupné (TV film)
Červený Bedrník: Valentine Gautier (TV film)
1997 Beyond Fear (TV film)
Zítřek nikdy neumírá

TV seriály

2008 Hledači kostí (TV seriál)
2004 If... (TV seriál)
2003 Single (TV seriál)
2001 Beech Is Back (TV seriál)
Judge John Deed (TV seriál)
Perfect Strangers (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Big Bad World (TV seriál)
Červený Bedrník (TV seriál)
1997 Where the Heart Is (TV seriál)
1994 Pie in the Sky (TV seriál)
Případy bratra Cadfaela (TV seriál)
Wycliffe (TV seriál)
1988 London's Burning (TV seriál)

Dokumentární

2002 True Originals (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace