foto

Valentine Catzéflis

  • nar. 1987

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Indésirables
2012 Eléonore l'intrépide (TV film)
2011 Můj bratr Simple (TV film)
Vyhlášení války
2008 Je nám osmnáct

TV seriály

2018 Lebowitz contre Lebowitz (TV seriál)
La Montagne Magique (S02E03)
2008 X Femmes (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace