foto

Andre Jacobs

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Spell
2019 Inside Man: Most Wanted
2017 Nádech pro lásku
2016 Modder en Bloed
Vir Altyd
2014 Spud 3: Learning to Fly
2013 Felix
Mandela: Dlouhá cesta ke svobodě
2012 Kde hnízdí smrt (TV film)
2011 Láska na vlastní nebezpečí (TV film)
Strážci pokladu (TV film)
2010 Auftrag in Afrika (TV film)
Ztracená budoucnost (TV film)
Černá Venuše
2009 Invictus: Neporažený
Natalee Hollowayová (TV film)
2008 Hansie: A True Story
2007 Sbohem, Bafano
Záplava
2006 Mstitel (TV film)
2005 Dobrodružství Poseidonu (TV film)
Out on a Limb
Záhada Bermudského trojúhelníku (TV film)
2004 Country of My Skull
Probuzená smrt
2003 Lidový soud
Mrtví pouště
Wooden Camera, The
2002 AT13 zasahuje: Útok v Kapském městě (TV film)
2001 Dvojitý podraz
2000 Pouštní růže (TV film)
Second Skin
1999 Pirates of the Plain
1997 Mandela a de Klerk (TV film)
1996 The One That Got Away (TV film)
1994 Demon Keeper
1991 Curse III: Blood Sacrifice
Křišťálové oko
Lovec lidí
1990 In the Name of Blood
Kořist pro lovce
1989 Emissary, The
Master of Dragonard Hill
Return to Justice
Špinavé hry
1988 Paradise Road
1985 Boetie op Manoeuvres
Van der Merwe P.I.

TV seriály

2020 Professionals (TV seriál)
Our Girl (TV seriál)
Episode 1 (S04E01)
2017 Madiba (TV seriál)
2013 SAF3 (TV seriál)
2010 Uprchlík (TV seriál)
2008 Odvážný Crusoe (TV seriál)
2005 Charlie Jade (TV seriál)
Things Unseen (E15)
1998 Profesionálové z CI5 (TV seriál)
1997 Legenda o skrytém městě (TV seriál)
1996 Tarzanova neuvěřitelná dobrodružství (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky