foto

Andres Rignell

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2020 Andra sidan
Huset vid skogens slut
2018 Operation Ragnarök
2015 Ivy Vigilante
2013 Zločiny z vášně: Mrtvá nevěsta (TV film)
Zločiny z vášně: Štědrý večer nastal (TV film)
2010 Kommissarie Späck
2009 Psalm 21

TV seriály

2020 Åreakuten (TV seriál)
Flickan (E10)
Elden (E09)
Kvinnan i skogen (E08)
další epizody (10)
2019 Heder (TV seriál)
Skitten snø (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2017 Veni Vidi Vici (TV seriál)
2014 Skuteční lidé (TV seriál)
Domen (S02E10)
Vid vägskälet (S02E09)
Befriaren (S02E08)

Dokumentární

2017 Avicii: True Stories

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky