foto

Lars Arentz-Hansen

  • nar. 24.2.1966 (52 let)
    Kristiansund, Møre og Romsdal, Norsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 22 July
2017 Gjengangere
2015 Kampen om klasserommet
2014 Akce Arktida
Børning
2009 Beyond the Pole
Ulykken
2008 Ulvenatten
2007 Pozdravy z pobřeží
2003 Zenith
2002 Velký průšvih
2000 Turbulent sone (TV film)
1999 Sofiin svět
1998 Weekend
1992 Svarte Pantere: Rebels With a Cause
1988 Sweetwater

TV seriály

2018 Domácí hřiště (TV seriál)
2017 Nestvůra (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2015 Black Sails (TV seriál)
XVIII. (S02E10)
XVII. (S02E09)
XVI. (S02E08)
2013 Nevlastní bratr (TV seriál)
2012 Hellfjord (TV seriál)
2005 Ran (TV seriál)
2004 Deník Alana Clarka (TV seriál)
Skolen (TV seriál)
Svarte penger, hvite løgner (TV seriál)
2000 Sofies verden (TV seriál)

Dokumentární

2013 Co formuje člověka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace