foto

Rune Temte

  • nar. 29.9.1965 (54 let)
    Solbergelva, Nedre Eiker, Buskerud, Norsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Captain Marvel
2018 Heavy Trip
2017 Gjengangere
2016 Orel Eddie
2014 Místo činu: Hamburk - Studený start (TV film)
2009 Ulykken
2007 Rozjeď to !
2005 Deadline Torp (TV film)
Elsk meg i morgen
2003 Fia a klaun
1996 Hustruer III
Markus og Diana
1988 Brun bitter

TV seriály

2020 Maskineriet (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
další epizody (7)
Rig 45 (TV seriál)
Uppgörelse till sjöss (S02E06)
Flykten (S02E05)
En av oss (S02E04)
další epizody (6)
2018 Městečko Fortitude (TV seriál)
Epizoda 3 (S03E03)
Epizoda 2 (S03E02)
Epizoda 1 (S03E01)
2017 Berlínská mise (TV seriál)
Odkud vítr vane (S02E06)
Městečko Fortitude (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 7 (S02E07)
další epizody (7)
Torpederna (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (6)
2016 Učitel (TV seriál)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
2015 Poslední království (TV seriál)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 3 (S01E03)
Epizoda 2 (S01E02)
další epizody (4)
2014 Trio (TV seriál)
2012 Lilyhammer (TV seriál)
2008 Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Sommerzeit (E04)
1998 Hotel Cæsar (TV seriál)
Nini (TV seriál)
1995 One for the Road (TV seriál)

Dokumentární

2019 Válka a já (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky