foto

Rune Temte

  • nar. 29.9.1965 (52 let)
    Solbergelva, Nedre Eiker, Buskerud, Norsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Gjengangere
2016 Orel Eddie
2014 Místo činu: Hamburk - Studený start (TV film)
2009 Ulykken
2008 Der Kommissar und das Meer - Sommerzeit (TV film)
2007 Rozjeď to !
2005 Deadline Torp (TV film)
Elsk meg i morgen
2003 Fia a klaun
1996 Hustruer III
Markus og Diana
1988 Brun bitter

TV seriály

2017 Městečko Fortitude (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 7 (S02E07)
další epizody (7)
2016 Belfer (TV seriál)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
2015 The Last Kingdom (TV seriál)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 3 (S01E03)
Epizoda 2 (S01E02)
další epizody (4)
2014 Trio: Odinovo zlato (TV seriál)
2012 Lilyhammer (TV seriál)
1998 Hotel Cæsar (TV seriál)
Nini (TV seriál)
1995 One for the Road (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace