foto

Eli Craig

  • nar. 25.5.1972 (47 let)
    Los Angeles County, California, USA

Režijní filmografie

Filmy

2017 Little Evil
2013 Zombieland (TV film)
2010 Tucker & Dale vs. Zlo
2004 Tao of Pong, The

TV seriály

2006 Bratři a sestry (TV seriál)
Romantická noc (S05E09)

Diskuze k tvůrci (2)

    • 1.11.2014  09:28
    Mush6bit
    (hodnocení, komentáře)

    Ja ties ;) jemu by som osobne dal do režie Lesného ducha 2 :) ak by chceli natočiť komededialny horror :)

    • 20.12.2012  22:45
    jarkolar
    (hodnocení, komentáře)

    Tak tucker a Dale je opravdu parádní komedie, už se těším na jeho další počin :o).

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace