foto

Jorge Vargas

  • nar. 29.9.1977 (40 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Life on the Line
2013 Čupakabra (TV film)
2010 Kdo rozsvítí Vánoce (TV film)
2008 Cesta do středu Země (TV film)
2006 Holka jako já - příběh Gwen Araujo (TV film)
Max Havoc: Ohnivý kruh
2005 After Tomorrow
Fighting the Odds: The Marilyn Gambrell Story (TV film)
2002 Bang, bang, seš mrtvej! (TV film)
2001 Till Dad Do Us Part (TV film)
1997 One of Our Own
Vyděrači
1996 Color Me Perfect (TV film)
1995 Annie O (TV film)
Zrazená důvěra (TV film)

TV seriály

2017 Beyond (TV seriál)
Last Action Hero (S01E08)
The Hour of the Wolf (S01E07)
2014 Arrow (TV seriál)
Šelmy (S02E17)
2013 Motiv (TV seriál)
Oklika (S01E06)
Falling Skies (TV seriál)
On Thin Ice (S03E01)
2011 Lovci duchů (TV seriál)
Mannequin 3: The Reckoning (S06E14)
2007 Mistři science fiction (TV seriál)
2005 Da Vinci's City Hall (TV seriál)
Tajná služba (TV seriál)
2004 Power Rangers DinoThunder (TV seriál)
2003 Power Rangers Ninja Storm (TV seriál)
2001 SK8 (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
UC: Undercover (TV seriál)
2000 Cesta vzhůru (TV seriál)
Černý anděl (TV seriál)
1998 First Wave (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
Human Essence (S03E08)
1997 Hvězdná brána (TV seriál)
Zrovnoprávnění (S01E03)
1996 Ochránce (TV seriál)
Poltergeist (TV seriál)
Viper (TV seriál)
1992 Odyssea (TV seriál)
1991 Northwood (TV seriál)
The Commish (TV seriál)
1990 Bojíte se tmy? (TV seriál)
1989 Neon Rider (TV seriál)

TV pořady

1992 KidZone (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace